Ernie Els

Terwijl mannen verschillende dromen kunnen dromen, worden ze gedreven door dezelfde zoektocht: streven, discipline en betrokkenheid om hun doel bereiken tot in de perfectie.

Ernie Els is één van de meest herkenbare gezichten in de golfsportwereld en brengt die kwaliteiten in zijn wijnen. Als één van de grootste ambassadeurs van Zuid-Afrika koos hij Stellenbosch uit om zijn wijnen te produceren. De wijnkelders op het estate werden voorzien van de meest moderne snufjes, technieken en materialen om voortreffelijke wijnen te produceren

Het idee om topwijnen te maken, werd geboren uit een jarenlange vriendschap tussen Ernie en Jean Engelbrecht, eigenaar van Rust en Vrede.

In 1999 startten Ernie Els en Jean Engelbrecht dit wijndomein en openden in 2004 de nieuwe Ernie Els Winery op de hellingen van de Heldenberg. Zijn focus, discipline en toewijding vormen de basis van zijn succes, en deze factoren zijn duidelijk terug te vinden in zijn zoektocht om premiumwijnen te produceren. Samen met de bekroonde wijnmaker Louis Strydom produceerden ze in 2000 een klassiek Bordeaux blend onder het Ernie Els label.

De druiven zijn afkomstig van de wijngaarden met een totale oppervlakte van 72ha gelegen rond het domein.

Het idee om topwijnen te maken, werd geboren uit een jarenlange vriendschap tussen Ernie en Jean Engelbrecht, eigenaar van Rust en Vrede.

In 1999 startten Ernie Els en Jean Engelbrecht dit wijndomein en openden in 2004 de nieuwe Ernie Els Winery op de hellingen van de Heldenberg. Zijn focus, discipline en toewijding vormen de basis van zijn succes, en deze factoren zijn duidelijk terug te vinden in zijn zoektocht om premiumwijnen te produceren.

Samen met de bekroonde wijnmaker Louis Strydom produceerden ze in 2000 een klassiek Bordeaux blend onder het Ernie Els label.

De druiven zijn afkomstig van de wijngaarden met een totale oppervlakte van 72ha gelegen rond het domein. Waar Engelbrecht voornamelijk geïnspireerd was door de syrah-druif, is Els vooral gek op bordeaux-druiven

Naast zijn uitgelezen topwijnen produceert Ernie eveneens zijn paradepaardjes en instapwijnen onder het Big Easy label met zijn Big Easy Red (Syrah, Cabernet en Petit Verdot) en Big Easy White.

Filter