Ons verhaal

Welkom bij Mundi Vinum – dé online wijnhandel – met als specialiteit de Zuid-Afrikaanse wijnen.

‘We mogen ons met trots de grootste specialist van de Zuid-Afrikaanse wijnen in België rekenen, met een zeer uitgebreide keuze uit de belangrijkste Kaapse wijnlanden’

Mundi Vinum is ontstaan uit onze passie voor wijnen uit de nieuwe wereld en werd opgestart in 2016.  Bij Mundi Vinum kan  je terecht voor maar liefst 50 wijndomeinen uit Zuid-Afrika, maar ook Argentinië, Chili, Frankrijk, Spanje en Italië komen aan bod. Bovendien hebben wij al heel wat domeinen uit ons gamma zelf bezocht en onderhouden wij contacten met de wijnmakers, want achter elke wijn een schuilt een boeiend verhaal die we aan onze klanten zeker willen meegeven.

De meeste wijnen worden nog altijd in de supermarkt gekocht. Je moet dan afgaan op het etiket en/of de prijs en hoopt op een goed resultaat!
Kleinschalig werken betekend ook dat je met kleinere wijndomeinen kunt samenwerken waarvan  je de wijnmakers zelf persoonlijk kent, wat bij de warenhuisketens helaas niet mogelijk is…in alle schappen van hun ketens moeten trouwens dezelfde wijnen staan.

Daarin willen wij het verschil maken…een wijn van 6 a 7 € moet een uitstekende prijs/kwaliteit bieden evenals een duurdere fles. Veel geld aan een fles wijn geven is niet moeilijk, zoeken naar een wijn aan een geweldige prijs/kwaliteit : dat is de kunst ! De wijnwereld evolueert snel  en daarom verrassen wij graag  de kritische wijnliefhebber om eens Bordeaux Blend of Pinotage wijn uit Zuid-Afrika te proeven, of om eens te kennis te maken met de Bobal druif uit Spanje,
een top Chardonnay of Pinot Noir op Bourgogne niveau uit de Elgin streek,….  Wij volgen nauwgezet de evoluties in de wijnwereld op de voet.  Laat ons je gids zijn in het ruime aanbod op wijngebied.

Kijk in onze uitgebreide en visueel mooi uitgewerkte webshop zeker eens naar onze bestsellers en proefpakketten, dat zijn wijnen die het zeer goed doen en keer op keer opnieuw worden besteld bij onze trouwe klanten. Bij vragen kan je ons altijd contacteren, geen enkele vraag is ons teveel. Schrijf je daarom zeker in op onze nieuwsbrief of kom zeker eens langs op één van onze proefdagen.

online wijnhandel in leuven herent bertem

 

Steeds tot uw dienst…!

Gezondheid!

Freddy cloet
zaakvoerder Mundi Vinum

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitswijnen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Mundi Vinum staat klaar om u te helpen per email of telefoon!