Ons verhaal

Welkom bij Mundi Vinum, de online wijnhandel gespecialiseerd in Zuid-Afrikaanse wijnen.
We zijn trots om de grootste specialist in Zuid-Afrikaanse wijnen in België te zijn en bieden een uitgebreide selectie uit de belangrijkste Kaapse wijnlanden.

Mundi Vinum is opgericht in 2016 vanuit onze passie voor wijnen uit de nieuwe wereld. Bij ons vindt u maar liefst 50 wijndomeinen uit Zuid-Afrika, maar ook Argentinië, Chili, Frankrijk, Spanje en Italië zijn vertegenwoordigd. We hebben veel van de domeinen in ons assortiment zelf bezocht en onderhouden contact met de wijnmakers om onze klanten het boeiende verhaal achter elke wijn te kunnen vertellen.

De meeste wijnen worden nog steeds in de supermarkt gekocht, waarbij men moet vertrouwen op het etiket en/of de prijs. Door kleinschalig te werken kunnen we samenwerken met kleinere wijndomeinen waarvan we de wijnmakers persoonlijk kennen. Dit is helaas niet mogelijk bij warenhuisketens.

Wij willen het verschil maken door zowel goedkope als dure wijnen van uitstekende prijs/kwaliteit aan te bieden. Het is niet moeilijk om veel geld aan een fles wijn uit te geven, maar het vinden van een wijn met een geweldige prijs/kwaliteit is de kunst! De wijnwereld evolueert snel en daarom verrassen we graag de kritische wijnliefhebber door bijvoorbeeld een Bordeaux Blend of Pinotage uit Zuid-Afrika aan te bieden of kennis te laten maken met de Bobal druif uit Spanje.

We volgen nauwgezet de evoluties in de wijnwereld en laten ons graag uw gids zijn in het ruime aanbod. Neem zeker eens een kijkje in onze uitgebreide en visueel aantrekkelijke webshop naar onze bestsellers en proefpakketten of kom zeker eens langs op onze opendeurdagen.

online wijnhandel in leuven herent bertem

Steeds tot uw dienst…!

Gezondheid!

Fred cloet
zaakvoerder Mundi Vinum

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitswijnen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Mundi Vinum staat klaar om u te helpen per email of telefoon!