Wie ben ik ?

Welkom bij Mundi Vinum – dé online wijnhandel – met als specialiteit de Zuid-Afrikaanse wijnen.

Mundi Vinum in ontstaan uit onze passie voor wijnen uit de nieuwe wereld. Bij ons kun je terecht voor maar liefst 35 wijndomeinen uit Zuid-Afrika, maar ook Argentinië, Chili, Frankrijk, Spanje, Italië en Hongarije komen aan bod. Bovendien heb ik al heel wat domeinen in Zuid-Afrika bezocht en onderhoudt contacten met de wijnmakers, want achter elke wijn een schuilt een boeiend verhaal die ik aan mijn klanten zeker wil meegeven. De meeste wijnen worden nog altijd in de supermarkt gekocht. Je moet dan afgaan op het etiket en/of de prijs en hoopt op een goed resultaat! Kleinschalig werken betekend ook dat je met kleinere wijndomeinen kunt samenwerken. De warenhuisketens kunnen met zo’n kleinschalige domeinen niet in zee gaan…in alle schappen van hun ketens moeten trouwens dezelfde wijnen staan.

Daarin wil ik het verschil maken…een wijn van 6 a 7 € moet een uitstekende prijs/kwaliteit bieden evenals een duurdere fles. Een dure maar lekkere fles kan ook een miskoop zijn als je voor de helft van de prijs iets evenwaardig of zelfs beter kunt bieden. Daarom verras ik graag eens een Bordeaux wijndrinker om eens mijn Merlot uit Zuid-Afrika te proeven of om de meest kritische wijndrinker eens te laten kennismaken met de Bobal druif uit Spanje. En waarom niet eens Hongarije…een wijnland in opkomst ! Ik volg nauwgezet de evoluties in de wijnwereld op de voet.

Kijk zeker in de webshop naar de bestsellers, dat zijn wijnen die het zeer goed doen en keer op keer opnieuw worden besteld. Bij vragen kan je mij altijd best eens even contacteren, geen enkele vraag is me teveel. Schrijf je daarom zeker in op mijn nieuwsbrief of kom eens langs op één van de degustatiedagen.

Steeds tot uw dienst…!

Gezondheid!

Freddy cloet
zaakvoerder Mundi Vinum

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitswijnen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Mundi Vinum staat klaar om u te helpen per email of telefoon!