Veelgestelde vragen

Wat betekent Mundi Vinum eigenlijk en hoelang bestaan jullie al?

Mundi Vinum komt eigenlijk uit de Latijnse taal en de letterlijke vertaling is Wereld (Mundi) Wijn (Vinum).  Mundi Vinum gaat binnenkort zijn vijfde levensjaar in. 

Versturen jullie internationaal?

Wij leveren momenteel enkel in België en Nederland. 

Zijn de prijzen op de webshop in- of exclusief BTW?

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief btw.

Kan ik ook losse flessen bestellen of moet ik altijd per 6 flessen aankopen?

Neen, in de webshop zul je zien dat de flessen onder de 13 € enkel per 6 flessen kunnen aangekocht worden.  Dit is berekend op het feit dat de aangekochte dozen en de winstmarge op deze wijnen zo minimaal worden gehouden om hiermee verbonden verzendingskosten zo laag mogelijk te houden.  Je kan echter wel op aanvraag hiervan afwijken of je kan kiezen uit ondertussen een 30 tal proefpakketten.

Kan ik mijn wijnen terugsturen indien ik niet tevreden ben of een foute keuze heb gemaakt ?

Dit kan in alle geval tot 14 dagen na de aankoop volgens de Belgische wet, alleen de ongeopende en onbeschadigde flessen en in de originele doos (leveringsdoos Dpd) worden teruggenomen.  De terugzending is op kosten van de koper.  Meer info over dit item kun je onder de algemene voorwaarden raadplegen onder artikel 7.

Ik wil wel eens enkele wijnen bestellen maar ken er eigenlijk niets van ?

In een webshop bestellen is wel leuk, maar je hebt geen advies of je twijfelt. Alhoewel de webshop zo informatief is opgebouwd is het wel aangewezen om contact op te nemen om wat extra raad te vragen.  Dus kom maar op met je vragen, met alle plezier beantwoorden wij ze graag.  Indien je eens wat afwisseling wenst raden we je zeker om eens te gaan kijken in de categorie proefpakketten.