Veelgestelde vragen

Mundi Vinum komt eigenlijk uit de Latijnse taal en de letterlijke vertaling is Wereld (Mundi) Wijn (Vinum).  Mundi Vinum gaat binnenkort zijn vijfde levensjaar in. 

Wij leveren momenteel enkel in België. Er kan natuurlijk een ophaling georganiseerd worden door de klant door een koerierdienst.  Vraag info….

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief btw.

Neen, in de webshop zul je zien dat de flessen onder de 10 € enkel per 6 flessen kunnen aangekocht worden.  Dit is berekend op het feit dat de aangekochte dozen en de winstmarge op deze wijnen zo minimaal worden gehouden om hiermee verbonden verzendingskosten zo laag mogelijk te houden.  Je kan echter wel op aanvraag hiervan afwijken of je kan kiezen uit ondertussen een 40 tal proefpakketten.  Op aanvraag kan je wel losse flessen aankopen, vraag zeker info !

Dit kan in alle geval tot 14 dagen na de aankoop volgens de Belgische wet, alleen de ongeopende en onbeschadigde flessen en in de originele doos (leveringsdoos Dpd) worden teruggenomen.  De terugzending is op kosten van de koper.  Meer info over dit item kun je onder de algemene voorwaarden raadplegen onder artikel 7.

In een webshop bestellen is wel leuk, maar je hebt geen advies of je twijfelt. Alhoewel de webshop zo informatief is opgebouwd is het wel aangewezen om contact op te nemen om wat extra raad te vragen.  Dus kom maar op met je vragen, met alle plezier beantwoorden wij ze graag.  Indien je eens wat afwisseling wenst raden we je zeker om eens te gaan kijken in de categorie proefpakketten.