VILAFONTE

Gelegen aan de noordelijke kant van de bergen Simonsberg in de regio Paarl-Simonsberg.

Slechts 2 Vilafonté wijnen worden geproduceerd op hun site, beplant met Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec en Merlot. De wijnen zijn site-specifieke en ze weigeren de mogelijkheid van de aankoop van fruit ter aanvulling van de volumes bij het produceren van hun wijn. Dit is een intentieverklaring om alle aspecten van productie te beheren en de vereiste kwaliteitsparameters.te handhaven.

De wijnen vullen elkaar aan met vergelijkbare kwaliteit, maar elk label heeft een specifieke en onderscheidende stijl. De Vilafonté filosofie belichaamt een obsessie met kwaliteit, uit de bodem door middel van de fles, en een absolute focus op luxe positionering. De naam, Vilafonté, is afgeleid van het primaire bodemtype van de 100 hectare groot landgoed, waarvan het teken de basis van de wijnen vormt.

Het Vilafonté team combineert een unieke combinatie van kennis, vaardigheden, internationaal perspectief en internationale erkenning. Vilafonté beoogt het eerste luxe wijnmerk uit Zuid-Afrika te maken.
Filter