wijnproeverij organiseren aan huis wijndegustatie wijnhandel mundi vinum toni waelburgs fred cloet mundi vinujm leuven herent

Wijnproeverij op uw locatie

Wij verzorgen een complete wijnproeverij op uw gewenste locatie en tijdstip. Dit kan zowel voor een zakelijke als voor een privéaangelegenheid georganiseerd worden. Tevens verzorgen wij deze wijnproeverijen als onderdeel van een bedrijfsfeest of receptie.

Wie zijn wij ?

Toni Waelburgs, gediplomeerd vinoloog bij Terroir – Wines & Stories uit Bertem
Fred Cloet, wijnhandelaar bij Mundi Vinum uit Herent
Toni Waelburgs - Wine Educator at Terroir - Wines & Stories
wijndegustatie wijnproeverij aan huis organiseren wijnhandel uit leuven herent bertem
Fred Cloet - Wijnhandel Mundi Vinum

Waar verzorgen wij onze wijnproeverijen?

Aangezien wij beiden woonachtig zijn rond het Leuvense verzorgen we onze wijndegustaties in een straal van maximum 20 km rond Leuven op uw locatie.

Wat mag je verwachten?

Gedurende ca. 2 uur worden er minimaal 8 verschillende wijnen geproefd, in samenspraak met u. Al deze wijnen zijn afkomstig en bestelbaar uit het assortiment van www.mundi-vinum.be. De samenstelling van de wijnen kunnen per proeverij verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverij speciaal samengesteld op thema: zomerwijntjes, Belgische wijnmakers in het buitenland, allemaal beestjes op de fles (=leuke), feestwijnen, Zuid-Afrikaanse wijnen, de populairste druivensoorten…de lijst is eindeloos lang maar zeker op maat bespreekbaar.
De wijnproeverij op uw locatie wordt voor u georganiseerd door een gediplomeerd vinoloog nl. Toni Waelburgs van Terroir – Wine & Stories, die samen met Fred van Mundi Vinum de passie en liefde voor wijn delen met een uitleg over de geschiedenis en achtergrond van een bepaalde wijnstreek, de juiste proeftechniek, kenmerken van de verschillende druivensoorten die aan bod komen, foodpairing,… .
Daarnaast heeft u tijdens deze proeverij uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.

leren wijnproeven kom dan naar onze cursus of volg ons blogartikel wijnproeverij organiseren thuis of op locatie
Leren wijnproeven is absoluut niet zo moeilijk, in onze basiscursus leer je hoe je dat moet doen

Onze formule op uw locatie

1. Hoe berekenen wij uw prijs?

– U kiest in samenspraak met Mundi Vinum een thema en de wijnen uit het gamma, we voorzien 8 wijnen per proeverij 
– Duurtijd ca. 2 uur
– Minimum deelnemers 8 personen tot max. 20 personen
– Basisprijs : 125,00 € btw inclusief voor 8 personen), vanaf de 9de persoon tellen we 10 € per deelnemer extra
– Je betaald enkel de gekozen flessen aan flessenprijs (niets meer) uit het gamma van Mundi Vinum, we helpen je graag verder met je keuze
– We berekenen dan ook graag voor u het bedrag voor de heen- en teruggreis (max 20 km rond Leuven, hiervoor rekenen we een bedrag van 0,75 € per km btw incl)

Mogelijk thema’s in samenspraak : zomerwijntjes, allemaal beestjes op de fles (leuke), verfrissende zomerwijntjes, budgetwijntjes voor elke dag, leren wijnproeven is niet moeilijk, de geurgroepen in een wijn, schuimwijnen, een overzicht van de belangrijkste wijnlanden, La Dolce Vita (Italiaanse wijnen), Top Chardonnay uitgelicht, toppers uit Stellenbosch, de lijst is eindeloos lang en wordt in samenspraak op maat gekozen met de klant

2. Wat moet je voorzien en wat doen wij?

– U zorgt voor de tafels, stoelen en water op de uw aangegeven locatie
– U voorziet zeker wat brood (om de smaak te neutraliseren tijdens de proeverij)
– Een koelkast om de dranken koel te houden
– Wij voorzien de wijnen, glazen, karaffen, proefnotities en spuwemmers

3. Als extraatje

– De restjes van de geproefde flessen worden achtergelaten voor de gastheer, zo kunt u na de proeverij nog nagenieten en herproeven met je vrienden
– Een geschenkje voor de gastheer of gastvrouw

Wijndegustatie op onze locatie

Dit staat op onze planning en zal in de toekomst wel mogelijk zijn. Wij helpen je natuurlijk wel graag verder met mogelijke locaties te zoeken indien gewenst.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer 0486/28 11 38 (Fred Cloet, Mundi Vinum)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *