Van Loveren Five's Bag in Box Collection

Van Loveren Family Vineyards

Het verhaal van de derde generatie Retiefs begon in de jaren negentig. Vier neven van de Retiefs, voegden zich na hun studie bij de familieboerderij. In 2000 introduceerden de vier neven het assortiment Four Cousins-wijnen, waarmee ze hun rol in het succes van Van Loveren versterkten om uit te groeien tot Zuid-Afrika's toonaangevende familiebedrijf. Tegenwoordig zijn de vier neven van Retief de drijvende kracht achter het bedrijf.

HUN WIJNEN
Van Loveren is in de familie Retief sinds 1937 toen Hennie Retief sr het land in Robertson Valley verwierf en het vernoemde naar Christina van Loveren, een voorouder van zijn jonge bruid, Jean van Zyl. In die jaren werden zoete wijnen en wijn voor brandewijn gemaakt. In de jaren 70, werd de wijnmakerij gemoderniseerd en werden de eerste droge wijnen gemaakt.
Een belangrijke mijlpaal werd bereikt in 1980 met de lancering van het merk Van Loveren - slechts 500 kisten Premier Grand Cru. Vanaf dit bescheiden begin is Van Loveren uitgegroeid tot de grootste familiebedrijf in Zuid-Afrika. Hun droom om een wijn te maken voor elke smaak en gelegenheid heeft de basis gelegd van onze wijnbereidingsfilosofie in de competitieve wereld van vandaag, waar innovatie en consumententrends hun begeleiden om kwaliteitswijnen te blijven produceren en sterke merken op te bouwen.
Fairtrade domein sinds 2011, Van Loveren is een Black Empowerment Project waarbij het eigen personeel aandelen krijgt zodat ze hun eigen kinderen een betere toekomst kunnen geven en ze een incentive hebben om meer geëngageerd te zijn.

©by Mundi Vinum
Filter