OLD ROAD WINE & CO

De Oude Weg in Franschhoek is waar het allemaal begon. Het vertelt niet alleen het verhaal van een wijnmakerij en zijn wijngaarden, maar ook van een buitengewone stad en de historische karakters die het gevormd hebben .

Als het geesteskind van een groep investeerders geleid door Tim Hutchinson, produceert de Old Road Wine Co. vandaag wijnen die eer bewijzen aan de erfenis van de Franschhoek Valley van gewaardeerde oude wijnstokken en fascinerende, unieke verhalen.

Gemaakt in een kelder die trots staat in de oude hoofdstraat van de stad, brengen hun kwaliteitswijnen leven naar de personages en handelaars waarrond een illustere industrie werd opgericht.
Stap binnen in de Old Road Wine Co., waar deze legendes van het verleden voortleven en nieuwe schatten wachten om ontdekt te worden

Er is iets met oude wijnstokken. Iets mysterieus, ontastbaar maar onmiskenbaar onderscheidend.

De geschiedenis is verweven met de grond waarin deze is geworteld en vertakt zich naar de boerderij, de stad en het omliggende wijngebied.

In de Franschhoek-vallei hebben deze prachtige oude wijnstokken bijgedragen aan het smeden van een reputatie voor kwaliteit en uitmuntendheid die generaties overspant.

Ze maken wijnen die niet alleen voor de zintuigen spreken, maar ook voor de ziel.

Filter