THE OLD ROAD COMPANY - THE BUTCHER AND CLEAVER

Art.nr. 00123
€14,60
Op voorraad
1
Productgegevens

The Old Road Wine Company

The Butcher and Cleaver

Wijnland
: Zuid-Afrika
Afgezien van het ruwe uiterlijk, wordt het eenvoudige hakmes een instrument van verfijning in de bekwame handen van de ambachtelijke slager. Net zoals onze wijnmakers hun vaardigheden hebben aangescherpt met deze Kaapse blend.
Druivensoorten: Shiraz, Pinotage en Mourvèdre (Cape Blend)
14 maanden vatrijping op Franse eiken vaten, waarvan 50 % nieuwe en 50 % vaten van 2de en 3de jaar
Type: vol rood : krachtig en intens
Kleur: dieprood
Geur : aroma’s van braambessen, sigarenkist en kaneel
Afdronk : de geur zet zich voort in de mond, met pittige kruiden, donkere bessen, bramen en moerbeien. Grote en prachtige expressieve wijn met krachtige smaken van donkerrood fruit
Serveer temperatuur: 16° - 18° C
Houdbaarheid: 5 jaar.
Gerechten : Een geweldige aanvulling op gegrild rundvlees, schapenvlees of hertenvlees. In feite is het een must voor vlees.

Mundi Vinum : “Shiraz schittert in deze spannende combinatie met zijn pittige rokerigheid en aroma's van rijpe bessen. Pinotage voegt een onmiskenbare bijdrage toe aan de blend, afgerond met een vleugje Mourvèdre. Een geweldige aanvulling op gegrild rundvlees, schapenvlees of hertenvlees. In feite is het een must voor vlees. "

Huidig wijnjaar 2017 We houden wekelijks een update van de jaartallen, indien een jaartal uitgeput is volgt meestal een daaropvolgend oogstjaar, mail ons daarom indien je zeker wil zijn van het jaartal

©by Mundi Vinum

Bewaar dit product voor later