Douglas Green

Douglas Green is een wijngaard die een traditie van innovatie en kwaliteit in stand houdt. Het verhaal van Douglas Green begon ongeveer een eeuw geleden wanneer een wijnboer uit de Paarl begon met rechtstreeks wijn te verkopen aan zijn klanten, die hun eigen vaatjes meebrachten. In 1942 heeft de ondernemer, Douglas Green, ook uit de Paarl afkomstig, het wijnbedrijf gekocht en verder uitgebreid met een volledig assortiment wijnen. Door te luisteren wat klanten willen voorzien ze een internationale markt van wijn.

Elke cépage krijgt zijn eigen aandacht en stijl. Hun kwaliteitscontroles eisen talent en ambitie van hun team, alsmede toegewijde oenologie. De kracht van Douglas Green ligt in het overvloeien van een groot aantal regio’s tot het produceren van wijnen die aan internationale kwaliteitsnormen voldoet. Niet voor niets staan ze wereldwijd bij menig goed restaurant op de wijnkaart.

Het beachhouse gamma van Douglas Green vormt een inspirerend aanbod van een aantal van onze beste, frisse zomerse wijnen geboren in de zonnige Zuid-Afrikaanse wijngaarden en gemaakt met uw levenswijze in gedachten.
Deze eenvoudige wijnen zijn expressief en ongecompliceerd nodigen ze uit overal en altijd - met of zonder eten - om moeiteloos te genieten.
Open een fles, vul een glas, sluit uw ogen en laat u meevoeren naar de zalige, ontspannen rust aan het strandhuis.

Als u op zoek bent naar een frisse zomerse wijn om te relaxen zoek dan niet verder. Deze Zuid-Afrikaanse wijnen smaken zo goed als een glas vol met zonneschijn en brengt het heerlijke gevoel van een exotische strandverblijf naar U toe.

Filter