Land : Zuid-Afrika
Deze olijfolie wordt geproduceerd met de meest up-to-date expertise en plantmateriaal, een mix van verschillende Italiaanse cultivars bekend om de uitstekende olie die ze produceren, prachtig eindproduct.
Neus: de eerste geur is intens vers gemaaid gras, door de olie te verwarmen komen secundaire aroma’s vrij van groene tomaten, amandelen, artisjokken en zelfs geuren van groene appelen vrij. Proefnotitie : deze olijfolie biedt je een medium tot intense concentratie van fruitsmaken, temperamentvol en zuiver.In de smaak ontdek je een aangename bitterheid bovenaan in je mond en een kruidige warmte langs de achterkant van je keel – beide kenmerken voor een olie van uitstekende kwaliteit Gerecht: koud : op al je salades, warm : gegrilde vis, geroosterde groenten of roerbakgerechten.
Tip Mundi Vinum : doe wat geraspte parmezaanse kaas in deze olijfolie en dip met een vers gebakken stokbrood, hemels lekker !