Online Wijnhandel
ZUID-AFRIKAANSE EN NIEUWE WERELDWIJNEN
Ontdek ons aanbod

Prince Albert Extra Virgin Olijfolie

00709
€9,85
Te proeven op 20 mei Pinkstermaandag op onze opendeurdag !
Op voorraad
1
Productgegevens

Prince Albert Extra Virgin Olijfolie

Land : Zuid-Afrika, Karoo

  • Variëteiten: De olijfolie is samengesteld uit een seizoensgebonden selectie van Frantoio, Coratina en FS17 olijfvariëteiten1.
  • Smaakprofiel: Het is een goed gebalanceerde, medium stijl Extra Virgin Olive Oil met noten van groen fruit, gras en artisjok, plus een hint van rijpe olijven1.
  • Kwaliteitszegel: Deze olijfolie draagt het SA Olive CTC Seal, wat staat voor 100% lokale kwaliteit en een gouden medaille olie1.
  • Verpakking: De olijfolie wordt aangeboden in verschillende formaten, waaronder 250ml, 500ml, 1 liter en 5 liter verpakkingen, en wordt prachtig verpakt in een traditioneel blik1.

Deze olijfolie komt rechtstreeks van een familieboerderij in het stadje Prince Albert, gelegen in de Karoo, en belichaamt de zuiverheid en rijke smaak die kenmerkend zijn voor de regio.

Food Pairing :

Prince Albert Extra Virgin Olijfolie uit de Karoo is een veelzijdige toevoeging aan elke keuken. Hier zijn enkele culinaire toepassingen waarbij deze olijfolie kan schitteren:

  • Dressings en Marinades: Gebruik de olijfolie als basis voor een vinaigrette of marinade. De frisse, fruitige tonen zullen salades en gegrild vlees verrijken.
  • Bakken en Braden: De stabiele eigenschappen maken het ideaal voor bakken en braden, waardoor gerechten een subtiele diepte krijgen.
  • Dips en Spreads: Combineer de olijfolie met verse kruiden en specerijen om een heerlijke dip te maken voor brood of een smaakvolle spread voor sandwiches.
  • Afwerking van Gerechten: Een scheutje van deze olijfolie over voltooide gerechten zoals pasta, pizza of gegrilde groenten kan een extra dimensie van smaak toevoegen.
  • Zoete Creaties: Experimenteer met olijfolie in zoete bakwaren zoals cakes en muffins voor een vochtige textuur en een unieke smaak.

Deze ideeën kunnen helpen om de veelzijdigheid van de Prince Albert olijfolie te benutten en uw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Eet smakelijk! 🍽️✨

©by Mundi Vinum

Bewaar dit product voor later

#Proefpakketten : ontdek ze nu...

Weet je niet welke wijn kiezen? Kies dan nu voor een leuk proefpakket en organiseer je eigen wijnproeverij

Vragen ?

Bel ons​: +32 486 28 11 38

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie