Louisvale - The Boris
Louisvale - The Boris
Land : Zuid-Afrika, Stellenbosch
Druivensoorten: Bordeaux blend : Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec en Petit Verdot
De druiven worden afzonderlijk gefermenteerd en daarna gedurende 12 maanden afzonderlijk gerijpt in Franse eiken vaten, na het blenden van alle wijnen volgt nog eens een gezamenlijke vatrijping van 3 maanden in kleine Franse eiken vaten van 225 L, kleine productie van slechts 3000 flessen per jaar
Type: vol rood, krachtig en intense wijn
Kleur: donkerpaars, diep ingekleurde wijn
Geur: in de neus elegante en complexe aroma's van zwarte kersen cassis met tonen van takak en cederhout
Afdronk: in de smaak krijgen we sappige gelaagde smaken van rijk en sappig rood en zwart fruit met ragfijne, geïntegreerde tannines, een ware uitdrukking van de beste eigenschappen van de vijf klassieke Franse variëteiten, een gelaagde wijn met de allures van een top Bordeaux wijn aan een ongelooflijke prijs/kwaliteit !
Serveer temperatuur: kamertemperatuur: 18° C
Houdbaarheid: zal zeker 8 tot 10 jaar verder evolueren, indien jong gedronken best decanteren
Gerecht: Gegrild en gebraden rood vlees, schapenvlees, lamsvlees, eend , wild, harde kazen, ...
Medailles : IWSC BRONZE voor wijnjaar 2020, we wachten nog op de resultaten van de Wine Platter's Wine Guide
Weetje : Bij Louisvale is het een traditie om een hulde te brengen aan hun geliefde dieren, de naam Boris is genoemd ter nagedachtenis aan de trouwe Berner Sennenhond van de eigenaar van dit domein
Mundi Vinum : met 4,3 op Vivino is deze wijn een ware ontdekking, snel bestellen is de boodschap want deze wijn zal snel uitgeput zijn !
Wine Platter's Guide : 91/100 voor wijnjaar 2019
#Proefpakketten : ontdek ze nu...
Weet je niet welke wijn kiezen? Kies dan nu voor een leuk proefpakket en organiseer je eigen wijnproeverij
Vragen ?
Bel ons: +32 486 28 11 38
Veilig betalen
Betaal veilig via SSL encryptie