Online Wijnhandel
Zuid-Afrikaanse en Nieuwe Wereldwijnen
Ontdek ons aanbod

GRAHAM BECK MCC BRUT ZERO VONKELWYN

Art.nr. 00110
€24,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Graham Beck Mcc Brut Zero Vonkelwyn


Land
: Zuid-Afrika

Druivensoorten: 78% Chardonnay en 22 % Pinot noir
Deze mousserende wijn wordt alleen in uitzonderlijke jaren gemaakt met de beste wijngaarden aan de Western Cape. Na de persing ondergaat hij net als in de Champagne een fles lagering van minimaal 60 maanden (5 jaar), het sap is van ongekende kwaliteit. Een wijn gemaakt zonder toevoeging van likeur (suiker) wat resulteert in een droge en frisse mousserende wijn die vergelijkbaar is met een top Champagne.
Type: vonkelwijn, elegant, fris en levendig, droge stijl
Kleur: lichtgele kleur
Geur: in de geur mooie indrukken van witte bloemen (Iris), citrus fruit (grapefruit), mineralen, groene kruiden en wat gebrande amandelen.
Afdronk: Finesserijke ronde doch droge wijn met een zeer fijne mousse en bubbels, nuances van appelen, vers gemaaid gras en brioche brood, geel fruit.
Serveer temperatuur: 8° - 10° C
Houdbaarheid: 3-4 jaar
Gerecht: Aperitief, schelp en schaaldieren, gerookte of gegrilde vis, Sushi, voor de liefhebbers van droge schuimwijnen in Champagne stijl

Mundi Vinum : deze Brut Zero voegt zich toe aan de zeer weinig bestaande nul dosis wijnen, tegenwoordig zeer populair bij Top Chefs en Sommeliers en fijnproevers. Mooie score in de Wine Platters Wine Guide : 4,5 Stars

©by Mundi Vinum

Bewaar dit product voor later

#Proefpakketten : ontdek ze nu...

Weet je niet welke wijn kiezen? Kies dan nu voor een leuk proefpakket en organiseer je eigen wijnproeverij

Vragen ?

Bel ons​: +32 486 28 11 38

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie