Wijnhandel Leuven

Mundi Vinum is een online wijnhandelaar uit Leuven (Herent). Wij zijn gespecialiseerd in Zuid-Afrikaanse wijnen. Uiteraard bieden we wijnen aan uit verschillende landen. Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen we wijnen snel leveren in de regio Leuven en omstreken.

GRAHAM BECK MCC PINOT NOIR ROSE VINTAGE VONKELWIJN

Art.nr. 00372
€19,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Graham Beck Mcc Pinot Noir rosé Vintage

Land : Zuid-Afrika
De Pinot Noir druiven groeien bij de kust op granietbodem, wat zorgt voor warme en volle wijnen. Handmatige oogst, alleen het sap van de eerste gisting wordt gebruikt voor deze wijn. De wijn rijpt gedurende 5 jaar in de fles op zijn droesem.
Druivensoorten: Pinot Noir, klein deel Chardonnay
Type: vonkelwijn, prikkelend en uitbundig
Kleur: prachtige zalmroze kleur
Geur: Aroma’s van blauwe bessen en een hint van specerijen die afkomstig zijn van de Pinot Noir, dit wordt aangevuld door een romige complexiteit van de Chardonnay. (Gebruik van dezelfde druivensoorten en zelfde werkwijze als in de Champagne)
Afdronk: Een explosie van framboos in de mond, met hints van kamperfoelie. Heerlijke, smaak intensieve materie zonder de snijdende frisheid van de rustieke wijnen die we in de Champagne kunnen aantreffen. Fijne en aanhoudende pareling. Elegant, delicaat met een ellenlange aanhoudende finale
Serveer temperatuur: 8- 10°C
Houdbaarheid: tot 4 jaar om de frisheid te bewaren
Gerecht: deze mousserende rosé is zeer veelzijdig : van aperitief tot aan je 5 sterren maaltijden !

Mundi Vinum : men noemt Graham Beck weleens de Obama Bubbels, tijdens de kroning naar zijn presidentschap koos Obama resoluut voor deze verfijnde bubbels in plaats van Champagne !

Bewaar dit product voor later

Waarom kiezen voor een lokale wijnhandel uit Leuven?

Als wijnhandelaar uit Herent (nabij Leuven) kan Mundi Vinum zich een lokale speler in de wijnhandel noemen. Dankzij een specialisatie in Zuid-Afrikaanse wijnen brengen ze heel wat lekkere wijnen uit de ‘nieuwe wereld’ naar Leuven aan een voordelig tarief.

Naast top wijnen uit Zuid-Afrika biedt Mundi Vinum wijnen aan uit verschillende topstreken. Zo kunnen ze een compleet assortiment aanbieden waarin iedereen zijn ideale wijn kan terugvinden.

Wijnhandel Leuven

Gevestigd in de buurt van Leuven biedt Mundi Vinum kwalitatieve wijnen aan.

Adres:
Lenneke Mare 13
3020 Herent
België

online wijnhandel in leuven

Onze favoriete Wijnen

We bieden heel wat verschillende wijnen aan. Dankzij onze ervaring konden we die verschillende wijnen proeven en testen.

Daaruit hebben we heel wat geleerd. Onze favorieten hebben we opgelijst om jou te helpen bij het kiezen van jouw wijn. We koppelen deze graag samen aan jouw smakenpallet. Stel je vragen dus gerust!

Eigen leverdienst in en rond Leuven

Wij leveren onze wijnen graag persoonlijk af in & rond Leuven. Zo zorgen we ervoor dat jouw bestelde wijnen snel bij jou zijn.

Je mag wijnhandelaar Freddy dus hoogst persoonlijk aan je deur verwachten rondom Leuven.

Voor de exacte gemeente rondom Leuven waarin wij wijnen leveren kan je hier terecht.

reclame voor wijnhandel
wijnhandel in de buurt van leuven
Proefdagen bij lokale wijnhandelaar uit Leuven

Over onze wijnhandel in Leuven

Met een passie voor Zuid-Afrikaanse wijnen op zak was onze tocht naar een online wijnhandel begonnen. We willen deze heerlijke, onontdekte wijnen tot bij de mensen hier in de buurt van Leuven en Herent brengen.

Het Zuid-Afrikaans klimaat leent zich perfect tot het groeien van enkele heerlijke wijnen. Van Chardonnay tot Pinot Noir. Er zijn heel wat unieke wijnen te ontdekken. We helpen je graag om jouw smaakpallet te koppelen aan de juiste wijn.

Dat doen we zowel via onze online wijnhandel maar ook op onze opendeurdagen. We nodigen je dan ook graag uit om eens in levende lijve van onze wijnen te komen proeven.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitswijnen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Mundi Vinum staat klaar om u te helpen per email of telefoon!