Waterford Estate

WATERFORD ESTATE

Het Waterford Estate ligt in de schilderachtige Blaauwklippen-vallei in de Stellenbosch regio. Ze hebben ervoor gekozen om slechts de helft van de totale 120 hectare grond te gebruiken voor het aanplanten van wijnstokken, om de natuurlijke fauna en flora op het landgoed te behouden. Waterford Estate is eigendom van de Ord Family en is sinds 1998 ontwikkeld onder toezicht van Kevin Arnold, Cellar Master en Managing Partner.

De Waterford Way moet voorspoedig zijn om mee te gaan met de cycli, seizoenen en gebeurtenissen van de natuur, en om een lange levensduur te bereiken door voort te zetten wat eerder werkte. De citrus-, lavendel- en rozemarijnaroma’s verwelkomen je als je de ingang oprijdt. Het is moeilijk te geloven dat het potentieel voor kwaliteit van deze boerderij werd onderschat.

De wijnmakerij Waterford Estate biedt een ontspannen omgeving waar gasten kunnen zitten en genieten van verschillende proefopties. Met de wijnkelder gebouwd rond de binnenplaats, kunnen gasten de trillingen van haar activiteiten in de wijnmakerij waarnemen en een waar gevoel krijgen voor het wijnbereidingsproces zonder de rust van hun proeverij te verstoren.

Naast de kelderdeur ervaringen, bieden ze ook twee wijngaard ervaringen, de Wine Drive Safari en Porcupine Trail Walk. Bij Waterford Estate laten ze u alle zintuigen verkennen - zien, ruiken, horen, voelen en proeven, zodat de gasten kunnen ervaren wat zich binnen en buiten de fles bevindt, ze noemen dit de Waterford Way.

Filter