VINA MONTGRAS

De wijngaarden van Vina MontGras liggen in de regio Colchagua, een subregio van de Rapel Valley. Vina MontGras ontstond in 1992 en wordt gerund door de broers Hernán en Eduardo Gras en hun partner Cristián Hartwig. Hernán had al goede ervaring in het wijnmaken in Canada, en zijn broer Eduardo had een goede ondernemersvisie terwijl Cristián uit een wijnbereidingsfamilie komt.
Met ruim 150 hectare wijngaarden in de buurt van Palmilla, in de Colchagua vallei, is Viña MontGras een rijzende ster aan het Chileense wijnfirmament. De prachtige en keurig verzorgde wijngaarden van MontGras is een wens om ‘do things right’ die van het drietal uitkomt.
Het moderne Vina MontGras bedrijf heeft een capaciteit van 5 miljoen liter en specialiseert zich in de productie van fijne kwaliteitswijnen. De internationale erkenning voor dit wijnhuis, dat gehoor aan de groeiende behoeften van de meest veeleisende afnemers nastreeft, is geheel terecht.
Bijgestaan door een groep van nationale en internationale professionals die hen voortdurend in staat stellen tot het innoveren en ontwikkelen van nieuwe wijnen, is Vina MontGras erg succesvol in haar ambitie.Hoogste kwaliteit Premiumwijnen voor een bijzondere prijs. Van Vina MontGras hebben we de Antu Range, Amaral Range, Reserva Range en de Varietal in ons gamma van wijnen.
Uitgelichte producten

Filter