THE VINONEERS ORPHEUS & RAVEN nr 7 - CAPE REBEL - PINOTAGE 2019

Art.nr. 00363
€26,95
Uitverkocht
1
Productgegevens

Orpheus & Raven nr 7 - Kaapse Rebel - Pinotage

The Vinoneers

Land : Zuid-Afrika
Druivensoorten: 100 % Pinotage
Deze wijn is een ode aan zeven Kaapse rebellen die zorgden voor een eigen variëteit in de Kaapse wijnwereld : de Pinotage druif was geboren, een kruising tussen de Pinot Noir en Cinsaut. Deze wijn is een assemblage met de beste druiven uit 7 verschillende locaties uit de Kaapse wijngaarden. Gebruik van 225 L nieuwe Franse eiken vaten van het eerste en tweede jaar gedurende 18 maanden. Kleine productie van 4200 flessen per jaar.
Type: Vol rood, krachtig en intens
Kleur: dieprood ingekleurde wijn
Geur: complexe aroma's van zwart fruit : jeugdig en levendig, voorspelt iets moois in het glas
Afdronk: de smaak zet zicht voort in de mond, een zeer complexe wijn met diepte en structuur van rood en zwarte fruitsmaken, elegant, rond, mooie tanninestructuur om de overvloed aan fruit in de mond te ondersteunen. Deze nummer 7 toont de complexiteit en de rijkdom die inherent is aan deze trotse Zuid-Afrikaanse druivensoort.
Serveer temperatuur: 16° - 18 ° C
Houdbaarheid: 5 a 7 jaar
Gerecht: Kalfsvlees, varkensvlees en wildgerechten

Mundi Vinum : absolute hartendief uit het gamma, niet lang wachten want deze wijn is altijd heel snel uitverkocht en terecht !

Huidig wijnjaar 2019 We houden wekelijks een update van de jaartallen, indien een jaartal uitgeput is volgt meestal een daaropvolgend oogstjaar, mail ons daarom indien je zeker wil zijn van het jaartal

©by Mundi Vinum

Platter's Wine Guide 2021 : Highly Recommended 94/100 The Cape Rebel 2018

Bewaar dit product voor later