BODEGA SIN FIN

Bodega Sin Fin is een familiebedrijf van de familie Caselles dat zich in Lujan de Cuyo - Maipu (Mendoza) sinds 1975 als wijnbedrijf toelegt in het produceren van hoogwaardige wijnen. Met echte passie, en overtuigd dat wijn overstijgt, beïnvloedt en overwint is de filosofie van dit wijnhuis om sensaties te creëren en deze in elke fles te bewaren om ervan op het juiste moment te genieten.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wijnbouwsector, is Sin Fin vandaag één van de Argentijnse wijnmakerijen die innovatie heeft bereikt door zijn wijnen te introduceren op de lokale en internationale markten. De kwaliteit en uitmuntendheid van haar wijnen, weerspiegeld in talrijke prijzen, zijn de verdienste van hun inzet en toewijding.

Hun toegewijde wijnmaker rekent op het deskundige advies van María Isabel Mijares, een internationaal vermaarde wijnmeester. SinFin, een uniek concept van een familie merk, geeft uitdrukking aan de wens van een droom omgezet in een niet-eindigende realiteit.

Het drukt de waarde uit van terroir en menselijke arbeid met volgende kwaliteitswijnen.

De Sin Fin familiewijn is geïnspireerd door de waarde van eenheid en verscheidenheid, die elk van de vijf kinderen van het gezin Caselles vertegenwoordigen, namelijk Juan Carlos, Daniel, Mariela, Valeria en Anabel. Een wijn gemaakt van vijf geselecteerde rassen (Malbec, Bonarda, Syrah, Petit Verdot en Cabernet Franc), die gedurende 24 maanden verouderde in Franse eiken vaten.

Filter