Proefpakket The Vinoneers

THE VINONEERS : Orpheus & The Raven

Terwijl Orpheus de wereld met muziek en zang kon doen buigen voor zijn wil, en alle levende wezens kon charmeren, kon hij de Raven niet overtuigen om hem het Licht te openbaren.
Het licht dat hem in staat zou stellen om het verleden en de toekomst in één keer te zien, zodat hij deze kon begrijpen. Toen hij zag hoe de sluwe Raven danste op zijn muzikale charmes, riep de vogel: 'Orpheus, kijk nooit terug!' - hem een glimp onthullend van het verborgen licht in het zicht achter de duisternis van zijn opgeheven vleugels.

ORPHEUS kijk nooit terug !

De Vinoneers Orpheus & The Raven is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Etienne Louw, voormalig wijnmaker van Altydgedacht en entrepreneur Brenden Swartz (Bravo-design).

Tot de unieke kenmerken van de Vinoneers reeks, zijn de druiven waaruit deze wijn gemaakt werd.

De Vinoneers Orpheus en de Raven n°42 vintage 2015 is de tweede wijn van de Vinoneers na hun Chenin Blanc 2015. Het resultaat van een unieke samenwerking tussen Etienne Louw, wijnmaker van wijndomein Altydgedacht en ondernemer Brenden Swartz van Bravo-design.

Proef de ambacht van het wijn maken in combinatie met de creatieve en speciale ontwerpen etiketten waarvan de flessenhals is afgewerkt met een laagje was ! Zeer kleine productie met genummerde flessen.

Echt wonderbaarlijk !