Proefpakket Oudeskip

OUDESKIP

Het kroonjuweel van Zuid-Afrika's wijnindustrie, Stellenbosch, is een charmant, Hollands-geïnspireerd plattelandsgebied en universiteitsstadje (thuis van de prestigieuze Universiteit Stellenbosch en van heel wat Zuid-Afrika's wijnbouwonderzoek), dat een aantal van de meest spannende wijnhuizen herbergt in het land tussen zijn fascinerende heuvels en bergen.

De Oudeskip portfolio van Zorgvliet is een eerbetoon aan de oude zeevaarders die met hun schepen de oude handelsroute onderhielden tussen Europa en het Oosten via Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika.

In het binnenland is het klimaat gekenmerkt door een warm groeiseizoen dat krachtige, leeftijdswaardige Bordeaux en Rhône-stijl mengsels produceert, maar nog steeds binnen het bereik van voldoende regenval en koeling met o.a. de "Cape Doctor" wind uit de oceaan.

Stellenbosch heeft een warm mediterraan klimaat met zandstenen grondsoorten die ook uitstekende Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en zelfs Malbec wijnen kunnen produceren.

Autumn Deals
OUDESKIP BOX
OUDESKIP BOX
OUDESKIP BOX
was €37,95
Bespaar 8%
€34,95