Mc Guigan

MC GUIGAN WINES

McGuigan Wines, een eigentijds merk gebouwd op traditionele familiewaarden, is een toonaangevende Australische wijnmaker geworteld in het hart van de beroemde Hunter Valley.
Hun filosofie om altijd van wijn de held te maken, was de visie van Owen McGuigan, de familiale patriarch die voor het eerst wijnstokken plantte in de jaren 1880 en een langdurige passie voor de druiventeelt en wijnbereiding vestigde. Deze toewijding heeft vier generaties McGuigan-wijnbereiding goed gediend, waarbij kwaliteit en puur vakmanschap de kern vormen van een familie-erfgoed; gevierd door het succes van internationale wijnmedailles over de hele wereld.

Hun jarenlange erfgoed wordt aangevuld door een vooruitstrevende geest, die blijft innoveren en 's werelds favoriete druivensoorten toegankelijk maken voor wijnliefhebbers over de hele wereld. Het is dit verschil dat hun ertoe aanzet om altijd de best mogelijke wijn te maken, een onverslaanbare waarde te leveren en voortdurend de verwachtingen van de klant te overtreffen voor elke prijs en elke gelegenheid.

©by Mundi Vinum


Filter