Cava Vinicola Sarral

CAVA VINICOLA SARRAL

Vinícola de Sarral is een cooperatieve, die in verschillende fasen zijn uitgebreid en gemoderniseerd, rond het modernistische pakhuis dat in 1914 werd geplaatst in een perceel van 12.000 m2 en dat momenteel de hele omheining beslaat, waar de diverse constructies zich bevinden: de buitenmagazijnen, kantoren gelegen in een oude modernistische hervormde molen, cava's, magazijnen, depots, de agroshop die elke dag open is voor het publiek, enz., verenigd door twee binnenpleinen die de set verdelen.
Het is goed voor meer dan 100 afzettingen van verschillende volumes, met een totale capaciteit die hoger is dan de 9.000.000 liter. De magazijnen zijn uitgerust met de laatste technologie om wijnen met de grootste zorg te behandelen, van de ontvangst van de druif tot de fles, met methoden voor het uitwerken van wijnen en cava's op basis van de moderne oenologie en met het maximale respect voor het milieu.
2.000 m2 ondergrondse faciliteiten waar tot 2 miljoen flessen cava rusten in tweede gisting en de kamers voor het opkweken in flessen en het opkweken in eikenhouten vaten.
De moderne bottelarij beschikt over een isobarometrische vulstof, deksels, lavelers, verpakkers, enz. Productiemiddel zijn in constante evolutie om op elk moment de controle te vergemakkelijken die nodig is om in de meest veeleisende markten de maximale kwaliteit van hun producten te garanderen. Volgens een toekomstgerichte filosofie, met een wil tot technische vooruitgang, maar zonder hun honderdjarige geschiedenis te vergeten.

©by Mundi Vinum

Filter