Bela Bela

BELA BELA

What’s in a name?
Bela-Bela betekent “kokende kookpot” in Tswana. Het is een kleine stad in Limpopo, een provincie in Zuid-Afrika, gekend als “Warmbaths” in het Engels en “Warmbad” in Afrikaans, dankzij de geothermische bronnen.
Het Mundi Vinum team hield meteen van de naam omdat het woord “bella” internationaal geconnecteerd wordt aan schoonheid. Omdat wij de schoonheid van de Zuid-Afrikaanse natuur en de wijnen in het bijzonder ten zeerste appreciëren en omdat bij het drinken van wijn de herinnering aan de goede dingen des levens altijd meespelen, vonden wij deze naam van toepassing.
Origine
Alle Bela-Bela wijnen werden speciaal op aanvraag voor de Belgische markt met de hand vervaardigd in de Nuy Valley, aan de voet van de Langeberg bergketen, in Worcester, Western Cape in Zuid-Afrika.
De Bela-Bela wijnen worden gemaakt door C.P. Conradie, wijnmaker van familiale Boutique Winery Conradie Penhill. Hij is al een paar keer genomineerd geweest als wijnmaker van het jaar, een herkenning die hij al de 2 keer heeft verkregen.
We beogen hiermee een gamma van easy drinking wines, geniet mee van al het moois wat Zuid-Afrika op wijngebied heeft te bieden aan een top prijs/kwaliteit : Bela-Bela !!!

©By Mundi Vinum


Filter